Vintage Corner & historien

VINTAGEBUTIK ÖSTERLEN

Vintage Corner Österlen vintagekläder

1 maj 2022 öppnade vi ny butik på Österlenvägen 197. Vi finns nu ca en mil från Ystad, mellan Olof Viktors Café och byn Ingelstorp. 

Vintagebutiken säljer vintagekläder 20-tal till 80-tal och fin second hand. Det finns vintagekläder för dam, herr och några få barn-plagg. Vi har också många accessoarer som skor, hattar, scarves, korsetter, strumpor, handväskor och bijouterier. Ofta finns det fler plagg i butiken än vad som finns online här i webbshoppen – vi säljer vintage! 

Handla vintage för att det är så fin kvalité och unika plagg, handla vintage för att slippa ”köpskam”, handla vintage för dig egen och miljöns skull!

I butiken finns också några få ”ting” – gamla och nya prylar i lantlig stil. Vi säljer krokar och köksprylar från Strömshaga och ekologiska handdukar från recycled by Wille.

Vintage Corner i Gladsax

November 2018 till augusti 2021 fanns Vintage Corner i den gamla Karossfabriken, i Karossgården Antikt’s f.d. lokaler. Då var butiken riktigt stor och sålde vintage kläder, möbler och inredning. Butiken i Gladsax nära Simrishamn är nu stängd.


Boutique Vintage Corner Alingsås

Fram till 2017 fanns butiken i Alingsås och var då en retrobutik med möbler och inredning.